Yhteys hoitajakutsu.fi

Huollon postiosoite:
Hoitajakutsu.fi
Ampujantie 9
25250 Märynummi

Myynti ja asiakaspalvelu:
Janne Sipilä
+358-440-100 310
janne( ät )hoitajakutsu.fi

Hannu Sipilä
+358-45-279 5990
hannu( ät )hoitajakutsu.fi

Tekninen tuki ja asennuspalvelut:
Jani Valtonen
+358-40-535 6586
jani( ät )hoitajakutsu.fi

www.hoitajakutsu.fi

Käyntejä kotisivuilla:130836 kpl
Share |

Yksinkertainen ratkaisu on aina paras! 

Hoivakodin kutsujärjestelmä ei saa olla monimutkainen eikä vaikea käyttää. Hoitajille nämä laitteet ovat työkaluja ja asukkaille avunpyyntövälineitä. Parhaita työkaluja voi aina käyttää ilman manuaalia tai päivän kurssia ja avunpyyntövälineita pitää aina pystyä käyttämään ilman perehdytystä. 

Onnistuneen ratkaisun pohjalla on hoitajien kanssa hyvin tehty tarvekartoitus. Tarvekartoituksessa huomioidaan sekä hoitajien että asukkaiden tarpeet uudelle ratkaisulle. 

Tarvekartoituksen jälkeen ratkaisua aletaan suunnittelemaan yleensä sekä hankinta- että käyttökustannukset huomioiden. Yleensä pienet käyttökulut tarkoittavat korkeampaa alkuinvestointia. 

Yksinkertaisimmillaan toimiva kutsuratkaisu voi olla avunpyyntönapit niitä tarvitseville asukkaille ja kun nappia painetaan niin hoitajat saavat asukkaan tiedoilla varustetun tekstiviestin tai piippariviestin taskuunsa. 

Tästä eteenpäin yleensä vain mielikuvitus, ja joskus myös raha, on rajana ratkaisun laajentamiselle. Tavoitteenamme on auttaa teitä rakentamaan helppokäyttöinen asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiva avunpyyntöratkaisu. Kaavamaisesti "kaikille samaa" mallia ei tarvitse noudattaa vaan jokaiselle asukkaalle voidaan toteuttaa jotain omaa. 

Monissa kohteissa laitteistoon lisätään myös :

- Automaattiset hälytykset ovien avaamisesta

- Hälytys sängystä nousemisesta

- Hälytys liikkumisesta omassa huoneessa tai käytävällä

- Puheyhteys asukkaalle

- Kulunvalvonta ja lisälukitukset muutaman asukkaan valvontaan

- Hälytys jos asunnossa ei ole liikettä '

Kaikkia ratkaisujamme voi laajentaa ja niihin voi lisätä toiminnallisuutta myös myöhemmin. Alussa voit hankkia vain kiireisesti tarvitsemasi laitteistot ja laajentaa ratkaisua aina tarpeen mukaan. 

Pyydä meidät käymään ja kertomaan lisää ratkaisuistamme. Takaamme että aikasi ei mene hukkaan.