Yhteys hoitajakutsu.fi

Huollon postiosoite:
Hoitajakutsu.fi
Ampujantie 9
25250 Märynummi

Myynti ja asiakaspalvelu:
Janne Sipilä
+358-440-100 310
janne( ät )hoitajakutsu.fi

Hannu Sipilä
+358-45-279 5990
hannu( ät )hoitajakutsu.fi

Tekninen tuki ja asennuspalvelut:
Jani Valtonen
+358-40-535 6586
jani( ät )hoitajakutsu.fi

www.hoitajakutsu.fi

Käyntejä kotisivuilla:130850 kpl

All Inclusive -paketti pitää todella sisällään kaiken


Ei yllättäviä kuluja
Ei piilokustannuksia
Ei huolta käytön aiheuttamasta kulumisesta
Ei murheita vikatilanteiden aiheuttamista laiterikoista

Saat: Toimivat laitteet ja palvelut yhdellä järkevällä kuukausivuokralla.

Premium All Inclusive -palvelumme avulla saat toimivat ja käyttöösi sopivat laitteet ja voit ennustaa kutsujärjestelmän ja lisälaitteiden kustannukset koko sopimuskaudelle.

Palvelun saa kaikkiin tuotteisiimme ja se sopii yhtä hyvin niin yksityisten hoivakotien kuin kuntien tai kuntayhtymien kohteiden käyttöön. 

Laitteita voit lisätä käyttöösi myös sopimuskauden aikana. Tarpeesi muuttuessa voit sopimuskauden vaihtuessa myös vaihtaa sinulle tarpeettomia laitteita toisen tyyppisiin laitteisiin.

 Takaamme laitteiden toimivuuden koko sopimuskauden ajan. Sopimus kattaa mahdolliset laitteiden vikaantumiset, käytön aiheuttamat puhkikulumiset ym. laiterikot. Ainoastaan hukattujen tai hajotettujen laitteiden tilalle toimitetut korvaavat laitteet lisätään vuokrasopimukseen ja ne vaikuttavat silloin vuokrahintaan.

- Tekninen puhelintuki sisältyy vuokrahintaan koko sopimuskauden eli jos jotain menee rikki tai pitää muuttaa ohjelmointeja niin puhelimessa tehtävä vianselvitys ja korjaus sekä muutokset etäkäytöllä kuuluvat hintaan.

- Kuluissa ei tule yllätyksiä vaan ne ovat aina samat joka kuukausi. Ainoastaan huoltokäyntiä vaativat korjaus-/ huolto-/ muutostyöt laskutetaan erikseen.

- Pääomaa ei tarvitse sitoa laitehankintoihin. Voit hankkia uudet laitteistot ilman pääoman sitomista. Ei kutsujärjestelmän omistaminen ole hoivakodin ydin, joten miksi siihen pitäisi sitoa pääomaa.

- Vuokrakulut ovat verotuksessa 100% vähennettäviä, investoinneista voi tehdä vain -25% poistot taseessa olevasta arvosta vuosittain.


Sopimuksen jo tehneiltä asiakkailta olemme kuulleet että hintatasomme on edelleen kilpailijoitamme reilusti edullisempi. Hyvä näin :)

Sopimus muuten tehdään sinun yhteisösi ja Hoitajakutsu.fi välille. Me emme halua väliimme rahoituslaitoksia. Tästä syystä muutoksien tekeminen ja laitteiden lisääminen onnistuu mutkattomasti.

Milloin haluat kuulla ehdotuksen sinun kohteesi ratkaisun vuokrahinnasta? Klikkaa oikealla olevaa punaista kutsunappia ja kutsu meidät käymään.