Yhteys hoitajakutsu.fi

Huollon postiosoite:
Hoitajakutsu.fi
Ampujantie 9
25250 Märynummi

Myynti ja asiakaspalvelu:
Janne Sipilä
+358-440-100 310
janne( ät )hoitajakutsu.fi

Hannu Sipilä
+358-45-279 5990
hannu( ät )hoitajakutsu.fi

Tekninen tuki ja asennuspalvelut:
Jani Valtonen
+358-40-535 6586
jani( ät )hoitajakutsu.fi

www.hoitajakutsu.fi

Käyntejä kotisivuilla:130840 kpl

Turvallinen ympäristö muistisairaille asukkaille

Turvallista asumista myös muistamattomille

Yhä useamman palvelutalon ja hoivaympäristön tavoitteena on tarjota vapaa ja asukasystävällinen kodikas asumisympäristö.

Kohteesi voi olla uusi tai vanha, pieni tai iso, me välitämme vain asukkaiden turvallisuudesta ja haluamme ratkaisuillamme tarjota vapaamman ja turvallisen asumisympäristön asukkaillesi ja henkilöstöllesi.

Turvallinen hoivaympäristö on hiljainen ja rauhallinen. Hoivaympäristöä suunnitellessamme pyrimme minimoimaan vilkkuvat hälytysvalot  ja meluisat varoitusäänet. Niilläkin on oma paikkansa hätätilanteissa, mutta normaali päivärutiineihin niitä ei enää tarvita.

hoitajakutsu.fi ratkaisu muistisairaiden ja vanhusten asumisympäristöön vapauttaa henkilöstösi hoitotyöhön asukkaiden liikkeiden seuraamisen sijaan. 

Automaattisesti toimivat valvontalaitteet helpottavat hoitohenkilökunnan arkea ja antavat asukkaille mahdollisuuden elämänilon ja arvokkuuden säilyttämisen turvallisuudesta tinkimättä, koskematta asukkaiden yksityisyyteen.

Suunnitteluvaiheesta saakka tavoitteenamme on aina, että asukkaat voivat liikkua vapaasti yleisissä ja heille turvallisiksi luokitelluissa tiloissa mutta kun siirrytään ulko-ovien läheisyyteen tai porraskäytäviin hoitohenkilökunta saa automaattisesti liikkeistä varoittavan viestin juuri sinne missä tietoa tarvitaan. 

Vaihtoehtoisesti oviin voidaan asentaa automaattiset lukitukset, jolloin ovi lukittuu asukkaan lähestyessä ovea. Hoitohenkilöstöllä ja vierailla on vapaa kulku sallituista ovista. 

Vieraille voidaan tarvittaessa antaa vierailun ajaksi vierailijapassi, jolloin asukas pääsee myös ulos tiloista läheistensä kanssa ilman että asiasta täytyy tehdä isompaa numeroa. Vierailijat palauttavat oman vierailijapassinsa tapaamisen loputtua. 

Ikkunoiden, hissien tai tarkoituksella suljettujen kulkureittien käyttämisestä voidaan tiedottaa henkilöstöä automaattisesti. 

Tarvittaessa potilas voidaan paikallistaa hoitolaitoksen sisältä esim. lääkityksen varmistamiseksi tai hoitokäynnille lähdettässä. 

Hoitohenkilökunta saattaa kohdata vaaratilanteita työssään, uhkaavaa käytöstä, uhkauksia ja jopa pahoinpitelyitä. Henkilöstö voi käyttää pieniä mukana kannettavia hälytyspainikkeet avunpyyntöjä varten. Avunpyynnön mukana välittyy myös hoitajan paikkatieto kollegoille.  Apu on aina yhden napin painalluksen päässä.

Hoitovälineet, pyörätuolit, koneet ja laitteet eivät aina välttämättä ole siellä missä niiden pitäisi olla. Hoivakoti-konseptiimme voidaan liittää laitteiden valvonta, jolloin hoitajat saavat automaattisesti hälytysviestin jos esim. rullatuoli siirretään pääovesta ulkotiloihin. 

Tarvittaessa ratkaisun avulla voidaan myös paikallistaa pienellä tunnistimella varustettujen välineiden tämän hetkinen sijainti ja noutaa laitteet käyttöön aikaa tuhlaamatta. 

Turvallisessa hoivaympäristössä kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi. Oman turvallisen ympäristösi rakentamisen voit aloittaa pienissä osissa, ratkaisun laajentaminen onnistuu aina. 

Paina oikealla olevaa kutsunappia, ja kutsu meidän kylään! Keskustellaan lisää teidän tarpeistanne. 


Markkinoiden pienin ranneke ei häiritse arkea

Kalliit hoivalaitteet voidaan paikantaa ja samalla vähentää etsimiseen kuluvaa aikaa

Laitteisto säädetään toiveidesi mukaisesti niin että virhehälytykset minimoidaan