Yhteys hoitajakutsu.fi

Huollon postiosoite:
Hoitajakutsu.fi
Ampujantie 9
25250 Märynummi

Myynti ja asiakaspalvelu:
Janne Sipilä
+358-440-100 310
janne( ät )hoitajakutsu.fi

Hannu Sipilä
+358-45-279 5990
hannu( ät )hoitajakutsu.fi

Tekninen tuki ja asennuspalvelut:
Jani Valtonen
+358-40-535 6586
jani( ät )hoitajakutsu.fi

www.hoitajakutsu.fi

Käyntejä kotisivuilla:103562 kpl

Automaattiset kulunvalvontaratkaisut, miksi?

Share |
06.11.2014

Helppo ratkaisuhan on laittaa vain ovet lukkoon...pysyy kaikki asukkaat sisällä ja ulkopuoliset ulkona...

Kaikki eivät voi tyytyä keskinkertaisiin ratkaisuihin tuumi eräs hyvä ystäväni ja asiakkaamme. Hänen kanssaan olemme kehittäneet yhdessä hoitajakutsu ja kulunvalvontaratkaisun vaativaan hoivakotiympäristöön.

Laitteisto: 

Täysin langaton hoitajakutsu- ja lukituksien ohjausratkaisu. Voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaan kiinteistöön. 

Asukkaiden huoneet:

Tässä kodissa asuu erikuntoisia mm. aivovaurion kokeneita asukkaita. Osa pystyy ja saa kulkea hoitajien luvalla omilla asiollaan kaupungilla, osan liikkeitä täytyy valvoa koko ajan.   

Huoneissa on kullekin asukkaalle sopiva avunpyyntölaitteisto, on hälytyspainiketta, rannekehälytintä ja hälytysmattoa. Se mikä kenellekin sopii otetaan käyttöön. Näin mahdollistetaan helpot ja nopeat avunpyynnöt jokaiselle asukkaalle.

Hoitajien turvallisuus:

Hoitajilla on päällekarkaushälyttimet ja ovien pakkolukituksia ohjaavat pienet kaukosäätimet. Päällekarkaushälyt välitetään kollegoille talon sisällä ja gsm-verkossa talon ulkopuolelle. 

Ovien lukitus ja kulunvalvonta:

Ovet voidaan normaalitilanteessa pitää joko auki tai lukittuna.

Hoitajat arvioivat tilanteen talon sisällä ja voivat tilanteen niin vaatiessa yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella lukita talon kaikki poistumistiet mistä tahansa osasta taloa. Tällainen tilanne voi olla esim. kun asukas kielloista huolimatta on lähdössä ulos. 

Kaukosäätimellä lukitukset voidaan virittää myös "valmiustilaan", jolloin kiinteistöön pääsee sisälle mutta kun ovea lähestytään talon sisältä niin kyseinen ovi lukittuu. Tällainen tilanne voi olla esim. kun rauhaton asukas vaeltelee ympäri taloa ja saattaa livahtaa mistä tahansa ovesta pihalle. Samaan aikaan esim. vierailijat tai muut asukkaat pääsevät kotiin koska ovista voi tulla sisälle. Ainoastaan ulospääsy estetään. 

Palohälytys avaa kaikki ovet, jolloin hätäpoistumistiet ovat käytössä. 

Kodissa asustelee myös pari asukasta jotka eivät saa poistua talosta. Heidän liikkumistaan valvotaan koko ajan ja ovet menevät heidän edestään aina lukkoon. Hoitajat saavat tiedon välittömästä, jos he livahtavat ulos esim. vierailijan tullessa sisään. 

Muita erityispiirteitä:

Juomahälytys wc:stä. Yhtä asukasta varten rakennettiin yleisiin wc-tiloihin juomahälytys. Tämän tietyn asukkaan mennessä wc:n lähelle tulee hoitajien päätteisiin "juomahälytys" jolloin tiedetään mennä hakemaan asukas pois wc:stä. Tämä hälytys tehtiin tämän asukkaan turvaksi, koska hänellä on taipumus juoda liikaa ja tämän hälytyksen avulla se estetään. 

Automatiikan ja huolellisen suunnittelun avulla sekä asukkaat että hoitajat pysyvät turvassa ja vierailijat sekä vapaasti kulkevat asukkaat pääsevät kulkemaan vaivattomasti. Kannattaako automatiikan rakentaminen? Ne jotka ovat jo kohteensa toteuttaneet sanovat varmasti kyllä! 

Tästä kohteesta saat lisätietoja Hannulta 045-2795990

 

06.03.2019Kutsulaitteisto tai videovalvonta palvelusopimuksella
16.01.2019Täysillä vuoteen 2019
08.08.2018Kymppien kk vuokralla uudet laitteet, kyllä onnistuu!
08.08.2018Karkailijavahtien asennusaika on nyt!!
07.08.2018Uudet laitteet = Siistimpi koti
17.03.2017Palvelu joka kattaa myös laiteviat ja kulumiset
10.05.2016HELPPIS turvapuhelin ja paikannin
26.01.2016Turvapuhelimista ja rannekkeista turvaa
25.06.2015Kiitos kiireisestä alkuvuodesta ja hyvää kesää!
06.11.2014Automaattiset kulunvalvontaratkaisut, miksi?

Siirry arkistoon »